retourneren & herroeping

Retourneren of herroepen?

Klik HIER voor het herroepingsformulier!

Je mag altijd binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de producten voor retour aanmelden (hoe je dit doet lees je hieronder). Hiervoor hoef je geen reden op te geven. Vervolgens krijg je daarna nog 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Je krijgt dan je factuurbedrag inclusief de verzendkosten teruggestort (mits dit alles aan de voorwaarden voldoet). Dit geldt niet voor de verzendkosten van de retourzending, deze moet je zelf betalen. Als je van het herroepingsrecht (zo noemen we het retourneerbeleid) gebruik wilt maken, dan moet de bestelling - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Studio Schatkist geretourneerd worden.

Voorwaarden voor het herroepen van je bestelling:

  1. Binnen 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen, kun je de bestelling voor retour aanmelden. Hiervoor dien je wel eerst contact op te nemen met Studio Schatkist via bijvoorbeeld info@studioschatkist.nl (en/of het herroepingsformulier in te vullen en op te sturen).
  2. Stuur vervolgens je bestelling (binnen 14 dagen na de aanmelding) retour naar: Studio Schatkist, De Lits 16, 9201 AP Drachten.
  3. Voeg een kopie toe van de factuur of de orderbevestiging of vul het herroepinsformulier in en stuur deze mee. Let hierbij op dat de verzendkosten voor het retourneren voor jezelf zijn.
  4. De bestelling moet ongebruikt zijn, zonder beschadigingen en dergelijke en dient door Studio Schatkist weer opnieuw verkocht te kunnen worden. Wanneer dit, door jouw toedoen, niet het geval is, zullen wij het aankoopbedrag niet aan je terug betalen. Is het niet door jouw toedoen dat het product beschadigd is? Kijk dan op de pagina Garantie & Klachten.
  5. Jij bent verantwoordelijk voor het verlies of beschadiging van je bestelling wanneer je deze naar ons verzendt. Stuur je bestelling daarom ‘hufterproof’ naar ons toe.
  6. Stuur je een gedeelte van de bestelling retour, dan krijg je alleen het aankoopbedrag terug en niet de verzendkosten.
  7. Wanneer wij de bestelling in goede orde retour ontvangen hebben, zullen wij jou binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag terugstorten.

     
© 2017 - 2024 Studio Schatkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel