kadoservice

Wil jij iemand verrassen?

Wil jij iemand anders verrassen met onze producten? Wat een geweldig idee! Laat het ons weten via de opmerkingen in het bestelproces, dan pakken wij het voor je in en schrijven wij er een gratis kaartje* bij! Wil je liever de geschreven tekst op een ander kaartje? Voeg deze dan toe aan je bestelling en zet dit in de opmerkingen bij het bestelproces.

Wil je alleen één kaartje sturen? Ook dat is geen probleem. Bestel een kaartje naar wens, zet in de opmerkingen wat voor tekst je graag op je kaartje wilt, dan schrijven wij dit handmatig en sturen het met heel veel liefde voor je op!

De kadoservice is GRATIS! Je betaalt alleen je bestelling en de verzendkosten.

Hoe werkt het?

  1. Stop de/het gekozen product(en) in het winkelwagentje en ga verder met bestellen
  2. Vul bij de adresgegevens een alternatief bezorgadres in van degene naar wie je de post wilt versturen
  3. Zet in de opmerkingen (tijdens het bestelproces) wat voor tekst je graag op het kaartje wilt (als je daarvan gebruik wilt maken)
  4. Jij mag achterover leunen, want wij schrijven je kaartje, voegen dit - indien van toepassing - bij de andere producten en pakken het voor je in. Binnen 1-3 werkdagen wordt dit verstuurd naar degene die jij wilt verrassen!
  5. Resultaat: een blije gever en een verraste ontvanger!

    * Onderstaande afbeelding is een afbeelding van de gratis kaart die wij voor je willen schrijven. Hier kan je alleen gebruik van maken als je bestelling een kadootje is voor iemand anders!

© 2017 - 2024 Studio Schatkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel