meester & juf

Wil jij je meester of juf verrassen? Of de leerkrachten van je kind? Wij hebben speciaal voor meesters en juffen de leukste producten van onze webshop hier verzameld!
Elk jaar besteden wij aandacht aan meester- en juffencadeautjes. Op deze pagina vind je niet alleen heerlijke zeep in een bijpassende cadeauverpakking met matching gastendoekjes, maar ook kaarten, notitieblokjes en schrijfblokken, kadolabels en stickers! Leuk om bijvoorbeeld je cadeautje mee te versieren! Laat je het inpakken liever aan ons over? Geen probleem! Kies dan voor een kadoset met notitieblokje, kadolabel en pen: een cadeautje waar jij de ontvanger zéker blij mee zult maken!
Natuurlijk zijn deze producten niet alleen leuk om te geven tijdens het einde van het schooljaar, maar ook als de meester of juf jarig is of als er een speciale meester- en juffendag is. Daarnaast vind je hier ook diverse afscheidscadeautjes; leuk om te geven wanneer je kind afscheid neemt van het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of van de basisschool.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2017 - 2021 Studio Schatkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel